245/30 ZR20 90W XL - Modificați

Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL

Categorie : Autoturism, vară
E E 71 dB
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
71
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
E E 71 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 125,89 lei

Caracteristici

Marcă Antares
Model Majoris M5
Dimensiune 245/30 ZR20 90W
Modificați această dimensiune
Specificitate XL
Notație Europeană
E E 71 dB
Categorie
Autoturism, vară
Opinie
0.0 /5 (0 opinie)

Descriere

Anvelopă de înaltă performanță la un preț mic, Antares Majoris M5 este o anvelopă de înaltă performanță destinată echipării vehiculelor utilitare, SUV și crossovers. Desenul benzii de rulare este antiderapant, asigurând o aderență foarte mare atât pe carosabil uscat cât și umed. Canalele transversale sunt concepute pentru a oferi o stabilitate mai bună, o mai bună ținută de drum și un răspuns mai bun. Carcasa a fost special concepută pentru a îmbunătăți confortul tactil și acustic.

Descriere
opinie
Montare

Super stabilitate a conducerii și a aderenței la drum

Super stabilitate a conducerii și a aderenței la drum
Concepția optimă a formulei și structurii sculpturilor, asigură anvelopei o stabilitate și o aderență superioare.
A. Aplicarea unei formule cu carbon alb cu un conținut ridicat de cauciuc natural permite ajustarea durității benzii de rulare la desenul sculpturilor cu caneluri mici, în scopul de a reduce duritatea globală a blocului benzii de rulare și de a mări suprafața sa de sprijin.
B. Cu designul benzii de rulare care îmbunătățește suprafața de rezistență la alunecare, canelura transversală continuă asigură stabilitate și precizie.

Excelentă aderență și frânare pe sol umed

Excelentă aderență și frânare pe sol umed
Datorită unei formule de material și a unei concepții optime, performanțele de frânare, aderența pe sol umed și performanțele pe sol uscat pot fi asigurate.
A. Se aplică o formulă cu un conținut ridicat de carbon alb pentru a îmbunătăți performanțele de frânare în zonele special umede. Structura întărită a carcasei anvelopei, asociată cu un umăr larg și solid și cu caneluri întărite, asigură rigiditatea acesteia în timpul conducerii și direcționării.
B. Simulare computerizată a benzii de rulare și a efortului de rulare al anvelopei.

Confort ultra-liniștit

Confort ultra-liniștit
Concepția unei structuri optime de carcasă și a unei structuri de sculpturi asigură un confort și o liniște maximă.
A. Optimizează structura carcasei și întărește echilibrul forței anvelopei în timpul procesului de conducere, analizând forța fiecărei părți a anvelopei.
B. Designul sculpturilor, asociat cu concepția blocului deschis în întregime, permite îmbunătățirea eficientă a insonorizării anvelopei și reducerea zgomotului de rulare.
LiveChat
Whatsapp Messenger