185/60 R15 88H XL, 3PMSF, Pneuri nordice - Modificați

Michelin X-ICE Snow 185/60 R15 88H XL, 3PMSF, Pneuri nordice

Categorie : Autoturism, iarnă
C E A 67 dB
4.0 /5 (11 opinie)
Michelin X-ICE Snow 185/60 R15 88H XL, 3PMSF, Pneuri nordice
Michelin 185/60 R15 88H XL
67
Michelin X-ICE Snow 185/60 R15 88H XL, 3PMSF, Pneuri nordice
C E A 67 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 1 024,99 lei

Caracteristici

Marcă Michelin
Model X-ICE Snow
Dimensiune 185/60 R15 88H
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, 3PMSF, Pneuri nordice
Notație Europeană
C E A 67 dB
Categorie
Autoturism, iarnă
Opinie
4.0 /5 (11 opinie)

Descriere

Anvelopa Michelin X Ice Snow oferă distanțe de oprire mai scurte pe gheață și zăpadă datorită aderenței excepționale datorate celor două tipuri de lamele 3D de adâncime completă pentru un efect de gheare crescut pe zăpadă și gheață și margini durabile de mușcătură.
Noul design agresiv al benzii de rulare de iarnă, cu un procent mai mare de vid și sculpturi în V, îmbunătățește rezistența la acvaplanare și permite o evacuare mai bună a zăpezii, a zăpezii topite și a apei.

Noul design al benzii de rulare cu lamele 3D care se îmbină asociate cu o tehnologie Evergrip inovatoare, oferă o rezistență durabilă la uzură asigurând rigiditatea blocurilor benzii de rulare și optimizând contactul anvelopelor cu suprafața drumului în timpul accelerării, frânării și în viraje.

opinie
Montare

11 comentarii clienți

4.0 din 5 stele

Consum 4.0 /5
Șosea umedă 4.5 /5
Șosea uscată 4.0 /5
Confort 4.5 /5
Calitate / Preț 4.5 /5
Stabilitate 4.0 /5
Zgomot 4.5 /5
Longevitate 4.0 /5

Opinia internauților

Vă informăm că opiniile exprimate pe site sunt supuse unei proceduri de control. Opiniile sunt afișate în ordine cronologică.


- Munte - Normal - 1500 km

Prima achiziție în această gamă Michelin Nordic, pneumaticul este perfect pentru că are lameluțe până la fundul pneului, aderență bună pe zăpadă, gheață, uscat și umed; doar un pic mai moale pneu, dar te obișnuiești cu el. În rest este perfect și se poate folosi peste tot, testat în La Clusaz în Alpi, perfect.


- Șosea - Normal

Prima achiziție, a trecut puțin sub o lună de când le folosesc. Aderență bună pe sol umed până acum, nici zăpadă nici gheață încă, deci încă nu există informații relevante despre aceste suprafețe. În ceea ce privește longevitatea, nu am feedback. Vom vedea.


- Autostradă - Normal - 1000 km

Vă oferă încredere în timpul conducării pe un drum înghețat la temperaturi sub zero grade - pentru asta este făcut acest anvelopă. Mai puțină aderență pe zăpadă compactată - fiți atent


- Munte - Economic - 5000 km

despre longevitate nu am idee. Dar este miraculos în ceea ce privește zgomotul. Mai bune decât anvelopele de vară. Și aderența Michelin.,,. la înălțime


- Șosea - Normal - 1000 km

Anvelope de zăpadă de înaltă calitate, silențioase și surprinzător de eficiente. Nu fără motiv campioane în testele de anvelope de iarnă. Doar 1000 de kilometri parcursi, dar conduși în zona metropolitană în condiții uscate, cu zăpadă, gheață și polei. Toate vehiculele s-au comportat previzibil. Voi scrie o nouă recenzie dacă mă găsesc în șanț.


- Șosea - Normal - 220000 km

Nu sunt mulțumit, Michelin alpin 4 sau 5 este o alegere mai bună.


- Șosea - Normal

Anvelope montate pe jante, voi avea ocazia să le testez iarna viitoare


- Oraș - Normal - 4000 km

Anvelope de calitate echilibrate și silențioase.


- Autostradă - Economic - 260000 km

Calitatea Michelin se vede în echilibrare, greutate maximă 25g! Nu am încă multă experiență cu anvelopele, dar par confortabile și liniștite. Livrarea a fost OK în rest, dar anvelopele nu au fost aduse acasă, chiar dacă curierul pretindea că a încercat. Lucram de acasă. Anvelopele trebuiau ridicate de la R-kiosk.

Acordaţi o notă acestei anvelope

Pentru a vă exprima opinia cu privire la Michelin X-ICE Snow, trebuie să vă autentificați.

LiveChat
Whatsapp Messenger