195/50 R15 82H 3PMSF - Modificați

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Categorie : Autoturism, 4 anotimpuri
F C 72 dB
4.5 /5 (9 opinie)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 527,69 lei

Caracteristici

Marcă Uniroyal
Model Allseasonexpert
Dimensiune 195/50 R15 82H
Specificitate 3PMSF
Notație Europeană
F C 72 dB
Categorie
Autoturism, 4 anotimpuri
Opinie
4.5 /5 (9 opinie)

Descriere

Cu anvelopa sa Allseasonexpert, producătorul Uniroyal prezintă o anvelopă performantă care combină siguranța și confortul în toate circumstanțele. Conceput pentru a evolua în condiții ploioase, această anvelopă vă garantează o excelentă aderență la drum. Foarte fiabilă și pe zăpadă.

Descriere
opinie
Montare

Confort

Confort
Creat pentru a oferi o uzură consecventă și uniformă, acest anvelopă prezintă un profil direcțional dezvoltat pentru vehicule sportive. Oferind confort și un funcționare silențioasă în toate circumstanțele, vă va garanta performanțe de neegalat în termeni de manevrabilitate și aderență, în special la viteze mari.

Aquaplaning

Aquaplaning
Structurat pentru a rezista la acvaplanare în timpul conducerii în ploaie, Anvelopa AllSeasonExpert are un profil direcțional. Datorită canelurii sale longitudinale largi, garantează evacuarea apei și a zăpezii topite și vă oferă astfel un confort mai bun de condus pe terenuri umede.

Aderență

Aderență
Din ce în ce mai multe țări europene impun montarea obligatorie a anvelopelor de iarnă. Dar cum să procedați dacă conduceți o mașină mică, dacă locuiți într-un loc cu climă relativ temperată, sau pur și simplu dacă nu conduceți suficient pentru a justifica o schimbare sezonieră a anvelopelor dvs? Anvelopele noastre AllSeasonExpert au atât indicii M + S cât și simbolurile munte / zăpadă, astfel încât sunt considerate anvelope de iarnă, chiar dacă sunt prevăzute pentru utilizare pe 4 anotimpuri.

Uzură și cost de utilizare

Uzură și cost de utilizare
Pentru a reduce cheltuielile la maximum, alegeți un set de anvelope all-season care vă va scuti de a cumpăra și a stoca două seturi de vară și iarnă. De asemenea, trebuie să luați în considerare că dacă parcurgeți mai puțin de 10.000 km pe an, operațiunea de schimbare a anvelopelor în fiecare sezon nu va fi rentabilă, deoarece acestea vor deveni spongioase după 5 sau 6 ani, trebuind să fie înlocuite chiar dacă uzura lor este moderată. Din fericire, datorită cauciucului lor rezistent la abraziune și uzură, anvelopele AllSeasonExport vă vor garanta performanțe optime pe tot parcursul anului.
LiveChat
Whatsapp Messenger