235/50 R18 101V XL, 3PMSF - Modificați

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R18 101V XL, 3PMSF

Categorie : 4x4, 4 anotimpuri
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 opinie)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R18 101V XL, 3PMSF
Nokian 235/50 R18 101V XL
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R18 101V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 701,59 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model Seasonproof SUV
Dimensiune 235/50 R18 101V
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, 3PMSF
Notație Europeană
C B A 69 dB
Categorie
4x4, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (26 opinie)

Descriere

Soluția perfectă pentru șoferii care nu doresc să-și schimbe pneurile în mod regulat, Nokian Seasonproof SUV este optim în fiecare zi a anului și vă oferă o mare siguranță.
Fiabil în zilele cu zăpadă și noroi și oferind performanțe fără cusur, precum și o condusă foarte relaxantă în timpul verii, acest anvelopă pentru toate anotimpurile se dovedește a fi durabilă.

Descriere
opinie
Montare

Stabilitate și manevrabilitate pentru o utilizare polivalentă a SUV-urilor

Stabilitate și manevrabilitate pentru o utilizare polivalentă a SUV-urilor
Regiunile de umăr ale anvelopelor Nokian Seasonproof SUV au fost adaptate special pentru utilizarea pe vehicule utilitare sportive (SUV).
Suportul blocurilor pe banda de rulare asigură stabilitatea, în timp ce zona centrală, dotată cu blocuri de bandă personalizate și cu lamelizare, oferă performanțe optime, indiferent de condițiile meteorologice.
Pentru șoferi, acest lucru se traduce printr-o senzație de stabilitate pe drum, precum și o manevrabilitate precisă pe drumurile ude de ploaie sau acoperite de zăpadă în timpul iernii.

Performanță de vară și siguranță în iarnă

Performanță de vară și siguranță în iarnă
Designul reînnoit al benzii de rulare a anvelopei optimizează performanțele pentru sezonul de vară. Se observă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește frânarea pe carosabil umed și uscat, datorită canelurilor special concepute care reduc distanța necesară pentru oprire și care cresc siguranța în curbe prin furnizarea unei tracțiuni și unui control mai bune. În plus, elementele concepute pentru zăpadă, poziționate între secțiunile benzii de rulare, asigură o aderență mai bună pe zăpadă, atât la frânare cât și la accelerare, și întăresc siguranța în timpul conducerii pe zăpadă proaspătă sau pe diverse tipuri de suprafețe moi.

Indicator de uzură al anvelopelor

Indicator de uzură al anvelopelor
Anvelopa Nokian Seasonproof SUV este echipată cu un sistem care alertează șoferul cu privire la necesitatea de a-și înlocui anvelopele. Acest sistem, numit Indicator de uzură, arată adâncimea rămăsă a cauciucului în milimetri și numerele se estompează treptat pe măsură ce anvelopa se deteriorează. Pentru a menține siguranța în timpul sezonului de iarnă, se recomandă ca canelurile anvelopei să măsoare între 4 și 5 milimetri. Atâta timp cât anvelopa păstrează cel puțin 4 milimetri de canelură, pictograma fulgului de zăpadă rămâne vizibilă. Când această pictogramă nu mai este vizibilă, înseamnă că este timpul să înlocuiți anvelopele pentru a păstra condiții de conducere sigure.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Inovația Season Sense de la Nokian integrează trei avansări tehnice pentru a optimiza performanța anvelopelor: o tehnică specifică de lamelizare, un model direcțional pentru banda de rulare și o formulare avansată de cauciuc. Aceste caracteristici permit o adaptabilitate și o siguranță sporite pe zăpadă și pe suprafețe umede. Nokian a dezvoltat o lamelizare multifuncțională și un desen al benzii de rulare orientat pentru a răspunde acestor nevoi. Designul noilor canale de evacuare "all-season" favorizează eliminarea apei și a noroiului, în timp ce adăugarea de siliciu în amestecul de cauciuc garantează o durabilitate mare, o aderență optimă pe suprafețe umede și o rezistență redusă la rulare.
LiveChat
Whatsapp Messenger