215/55 R16 97V XL, 3PMSF - Modificați

Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF

Categorie : Autoturism, 4 anotimpuri
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 opinie)
Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
Nokian 215/55 R16 97V XL
69
Nokian Seasonproof 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 861,49 lei

Caracteristici

Marcă Nokian
Model Seasonproof
Dimensiune 215/55 R16 97V
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, 3PMSF
Notație Europeană
C B A 69 dB
Categorie
Autoturism, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (124 opinie)

Descriere

Afișând o durabilitate foarte bună, un randament optim și o rezistență redusă la rulare pentru a fi economic în ceea ce privește consumul de combustibil și respectuos cu mediul înconjurător, anvelopa Nokian Seasonproof asigură conducătorului său o siguranță perfectă pe tot parcursul anului, în special pe drumurile înzăpezite și în condiții de ploaie.

Descriere
opinie
Montare

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Combinând trei caracteristici tehnice inovatoare în proiectarea lamelelor, a benzii de rulare și a compusului de cauciuc, conceptul Season Sense permite obținerea unor performanțe pe tot parcursul anului și o siguranță supremă în zăpadă și ploaie. Am produs lamele multifuncționale personalizate și sculpturi direcționale, iar noua canelură „toate anotimpurile” a benzii de rulare poate drena apa și noroiul, în timp ce noul compus de cauciuc bogat în siliciu oferă o durabilitate excelentă, o bună aderență pe sol umed și o rezistență redusă la rulare, ceea ce îl face ușor de utilizat pe umed și noroi.

Tracțiune și control avansate

Tracțiune și control avansate
Dotat cu un nou profil al benzii de rulare și o zonă centrală legată de blocurile benzii de rulare, asigură performanțe îmbunătățite în vară, precum și în caz de frânare pe drum uscat sau umed, distanțe de frânare reduse, siguranță sporită în curbe datorită unei tracțiuni optimizate și un control avansat și performanțe optime indiferent de condițiile meteorologice.

Indicator de uzură al anvelopelor

Indicator de uzură al anvelopelor
Echipat cu indicatorul de uzură (DSI) care permite șoferului să știe când trebuie să-și înlocuiască anvelopa, Nokian Seasonproof asigură o conducere de iarnă în siguranță. Indicatorul de uzură afișează adâncimea rămasă a benzii de rulare în milimetri, cifrele se șterg pe măsură ce anvelopa se uzează. Pentru a asigura o siguranță perfectă în timpul iernii, adâncimea canelurii ar trebui ideal să fie de 4 până la 5 milimetri și când fulgul de zăpadă dispare, este timpul să schimbați anvelopa pentru o conducere în siguranță.

Cea mai bună aderență pe zăpadă

Cea mai bună aderență pe zăpadă
Echipat cu crampoane de zăpadă situate între blocurile benzii de rulare, acest anvelopă de iarnă asigură aderență puternică și senzație de conducere stabilă.
Aderând eficient pe suprafețele înzăpezite în momentul accelerării și frânării, crampoanele întăresc securitatea în zăpadă, la fel ca în orice alt tip de teren moale.
LiveChat
Whatsapp Messenger