235/60 R18 107W XL, 3PMSF, Seal Inside, ELT - Modificați

Pirelli Scorpion All Season SF2 235/60 R18 107W XL, 3PMSF, Seal Inside, ELT

Categorie : 4x4, 4 anotimpuri
B A B 70 dB
4.0 /5 (29 opinie)
Pirelli Scorpion All Season SF2 235/60 R18 107W XL, 3PMSF, Seal Inside, ELT
Pirelli 235/60 R18 107W XL
70
Pirelli Scorpion All Season SF2 235/60 R18 107W XL, 3PMSF, Seal Inside, ELT
B A B 70 dB
în stoc

Livrare gratuită începând cu 72 h

Preț unitar 803,99 lei

Caracteristici

Marcă Pirelli
Model Scorpion All Season SF2
Dimensiune 235/60 R18 107W
Modificați această dimensiune
Specificitate XL, 3PMSF, Seal Inside, ELT
Notație Europeană
B A B 70 dB
Categorie
4x4, 4 anotimpuri
Opinie
4.0 /5 (29 opinie)

Descriere

Scorpion All Season SF2 este răspunsul Pirelli pentru șoferii care caută o soluție de anvelope versatilă. Această anvelopă pentru toate anotimpurile este rezultatul unei inginerii avansate care combină precizia de conducere și robustețea, oferind o performanță echilibrată într-o multitudine de condiții meteorologice. Conceput pentru a inspira încredere, menține o aderență și o siguranță constante, indiferent dacă drumul este uscat, umed sau acoperit de zăpadă. Această anvelopă este exemplul perfect al capacității Pirelli de a furniza un produs fiabil care se adaptează fără efort la diversitatea climatică, asigurând confort și liniște deplină pe tot parcursul anului. În rezumat, Scorpion All Season SF2 este o capodoperă a adaptabilității, confirmând angajamentul Pirelli față de calitate, siguranță și satisfacția totală a șoferului.

Descriere
opinie
Montare

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revoluționează conducerea după o pană, creând o nouă generație de anvelope auto-reparabile care asigură siguranța și permit continuarea drumului după o pană, menținând un control perfect al automobilului.
Într-adevăr, cu tehnologia Seal Inside™, un vehicul a cărui anvelopă este perforată de un obiect extern, poate în 85% din cazuri să-și continue drumul, deoarece presiunea aerului rămâne intactă. Această evoluție elimină astfel majoritatea situațiilor accidentale cauzate de o pierdere de presiune într-o anvelopă spartă.
Cu o anvelopă Seal Inside™, o pană nu vă lasă în pană în mijlocul nimănui: puteți să vă întoarceți acasă pentru a schimba anvelopa sau să mergeți direct la un garaj.
Această tehnologie Seal Inside™ este utilizabilă pe toate vehiculele în funcție de dimensiunile anvelopei.

Faza 1
Obiectul extern, cum ar fi un cui, este înconjurat de masticul prezent în anvelopă.
Faza 2
Dacă obiectul este expulzat, masticul umple gaura lăsată treptat de obiect.
Faza 3
Când obiectul este complet scos din anvelopă, gaura este complet umplută și sigilată, interzicând orice pierdere de presiune.
LiveChat
Whatsapp Messenger